Nicio zi fara ciocolata!
rodie; finetti stick; rafaello;
Pentru prepararea blatului vom separa ouale. Ciocolata o topim cu untul in bain marie. Albusurile le batem spuma iar galbenusurile le batem cu zaharul si laptele. Adaugam peste acesta compozitie faina,praful de copt si cacaoa,iar la final incorporam ciocolata topita cu untul. Toate astea le amestecam cu mixerul. Apoi la final incorporam cu grija albusurile spuma pentru o compozitie aerata.
Turnam compozitia in tava si o introducem la cuptor pentru 30 minute.
Intre timp pregatestim crema. Topim untul cu ciocolata si zaharul in bain marie. Incorporeaza frisca si amestecam bine.
Dupa ce blatul se raceste,il scoatem din forma si il taiem in trei parti egale.
Punem primul strat de blat,adaugam crema si seminte de rodie,apoi al 2-le strat si tot asa. La final imbracam bine tortul cu crema si ii punem in jur un grilaj de ciocolata.Ornam deasupra cu ciocolata,rodii si decor punem rafaello si Finetti Stick.