pt k ador ciocolata sub orice forma :X
Blatul
Se separa ouale .Galbenusurile se freaca cu zaharul pana la dizolvarea lui .
Se amesteca faina cu praful de copt , amidon si cacao si se adauga peste galbenusuri.Se adauga untul moale.
Se bat albusurile spuma si se adauga peste galbenusuri.
Se introduce intr.o forma de tort tapetata cu hartie de copt 25-30 min pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa blatul la racit si se taie pe 2 nivele.
CREMA
Se infierbanta frisca lichida si se adauga bucate de cicocolata , se ameesteca pana se topeste ciocolata.
Se lasa la frigider peste noapte .
A doua zi se mixeaa cu mixerul impreuna cu untul la temperatura camerei si scortisoara. Va iesi o crema fina si gustoasa.
Incepem asamblarea
Se aseaza pe o farfurie primul blat pe care il insiropam cu rom si cafea .se adauga o parte din crema ,fructele de padure , cel de-al doilea blat insiropat crema si tot asa pana la final .
Se orneaza cu frisca si fructe.