Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara

de rivka in Torturi, 30 Iul 2010 | 14213 vizualizari

 

rapid si destul de sanatos zic eu cu minimum zahar.

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet de cca 250 gr biscuiti de cereale
  • 450 gr branza quark
  • 250 ml frisca proaspata rece
  • 1 lingura mare de miere
  • un sfert cescuta lapte fierbinte
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita zahar brun
  • 2 linguri cacao
  • bomboane de ciocolata pt decor
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara:

Se freaca branza quark(se poate inlocui cu branza de vaci sau mascarpone dupa cum doriti ) cu laptele fierbinte in care am dizolvat o lingura mare de miere de albine, cacaoua, lingurita de scortisoara.Dupa gustul fiecaruia se poate adauga mai multa miere.

Se cladeste tortul din biscuitii rotunzi sub forma de floare, un strat de biscuiti un strat de crema de branza.

Frisca proaspata trebuie batuta direct scoasa de la frigider rece, in ultimele clipe se aduga lingurita de zahar brun.

Se acopera tortul cu frisca, se decoreaza cu bombonele de ciocolata si se da cateva ore la frigider pe raftul de jos unde e mai rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti cu branza, cacao si scortisoara" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

Teo 1

30.07.2010, 22:51

Rivka, eu sunt incantata de compozitie , e nu miere , e mai sanatos ; chiar maine am sa-l testez; buna idee !

mena29 1

31.07.2010, 20:56

la mai multe!!!!!!!

elena1988 1

08.02.2011, 13:57

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu crema de ness