Tort de biscuiti

de ralu_ca in Torturi, 9 Apr 2013 | 7439 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg biscuiti
  • 2 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta vanilie
  • 3 oua
  • 1 l lapte
  • 5 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • 1 ibric cafea..mai slaba
  • 100 g nuca macinata
  • ciocolata decor
  • 1 plic glazura ciocolata
  • cocos
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort de biscuiti:

Mai intai preparam crema de vanilie.

Intr-o cratita amestecam bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat, faina si laptele. Aceasta o punem pe foc si amestecam continuu cu telul pana incepe sa faca "cocoloase". Apoi lasam crema sa se raceasca.Separat intr-un vas se prepara cafeaua. Pe un platou incepem sa asezam biscuitii, dupa ce acestia au fost inmuiati in cafea, crema, nuca macinata...si tot asa pana se termina ingredientele.

La final crema, nuca macinata, deasupra turnam glazura, cocosul si ciocolata de decor.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort de biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de biscuiti