Un tort de efect!
Pentru blatul maro:
Blatul Galben:
Crema de Ciocolata:
Crema de Vanilie:
Crema de Frisca
Tapetam o forma de tort cu margine detasabila.
Blatul Maro:
Frecam ouale intregi cu zaharul si apoi adaugam celelalte ingedient pe rand. Turnam compozitia in tava de tort si il dam la cuptor pt 25 de minute.
La fel vom proceda si cu blatul galben
Crema de Cacao:
Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit de tot, adaugam unutul, romul si biscuitii macinati
Crema de Vanilie:
Fierbem pudinca cu zaharul, cand s-a racit de tot adaugam untul si zaharul vanilat
Crema de frisca:
Fierbem pudinca cu zaharul sic and s-a racit adaugam untul
Cand s-au racit blaturile letaiem in doua parti egale
Dedesubt punem un strat de blat de cacao peste care adaugam crema de cacao. Urmeaza blatul galben peste care adaugam crema de vanilie (din crma mai pastram o parte). Urmeaza inca un blat galben peste care adaugam crema de cacao si deasupra adaugam blatul maro. Cu crema de vanilie ramasa ungem tot tortul. Se adauga peste tort toata crema de frisca.
Ornam cu ciocolata razuita.
1
zaharul tos poate fi inlocuit cu zahar pudra.