Tort cu smantana de casa.

de Bucataras Monica in Torturi, 19 Feb 2012 | 14258 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 oua
  • 2 linguri de apa calda
  • 8 linguri de zahar
  • 3 linguri de ulei
  • 9 linguri de faina
  • 1 cana smantana
  • 1 pachet intaritor de frisca
  • 1 pachet zahar vaninilat
  • fructe dupa preferinta(banane,portocale,miez de nuca)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu smantana de casa.:

Se separa ouale.Albusul cu cele 2 linguri de apa se bat spuma.Se adauga apoi zaharul ,galbenusurile,uleiul,faina.Se toarna compozitia intr-o tava rotunda si se coace la foc mediu pana trece testul cu scobitoarea.

CREMA-se bate smantana cu jumatate de cana zahar pudra,se adauga intaritorul de frisca.

SIROP-se arde jumatate cana zahar,apoi se adauga apa calda se mai tine pe foc pana la dizolvarea completa a zaharului.

Se taie blatul in trei felii.Punem o felie,o insiropam,apoi adaugam frisca si dupa preferinta miez de nuca,portocala sau banana,si tot asa pana la ultima felie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu smantana de casa." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort rapid cu cirese si mascarpone