Tort cu piersici

de adinaciosescu in Torturi, 31 Iul 2011 | 6897 vizualizari

 

Un tort racoritor,de sezon,care sigur are sa va placa.
Eu am facut blatul,restul fata mea de 17 ani,Simina.

 

INGREDIENTE

  • un blat de tort universal,vezi reteta"Blat de tort universal"de la mine din pagina
  • 1,5 kg.piersici
  • 1 crema instant de vanilie Dr.Oetker(cu tot ce implica ea:zahar praf si lapte)
  • un borcanel de gem de piersici.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu piersici:

Tai blatul rece pe doua parti,intinzi un strat de crema,asezi fructele taiate,ungi blatul cu gem de piersici pe partea care va acoperii fructele.

Procedezi la fel cu cealalta foaie.

Imbraci totul in crema,deasupra fructe.

Dai la rece pret de vreo 2 ore.

Pofta buna !

TIPS-URI

1

Atentie !crema in strat subtire daca vrei sa iti ajunga.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort din piscoturi