Tort cu mousse de zmeura si trufe, banane si mousse de vanilie

de gaby_duceag in Torturi, 9 Sep 2012 | 7608 vizualizari

COMENTARII (56)

madi_marin 1

09.09.2012, 17:38

e superb!jos palaria!

iry-gabriela 1

09.09.2012, 18:02

super fain ornat...dar si gustul cred ca e pe masura

diaconta 1

09.09.2012, 20:02

Madi si io am dat rau cu palaria pe jos ))))

Merisor 1

10.09.2012, 08:28

m-am intors sa mai salivez putin

diaconta 1

10.09.2012, 08:38

n-ai adus si sectiunea ?
daca salivam asa "pe dinafara" iti dai seama daca deshizi si usa sa vedem ce-o fi ))))

gaby_duceag 1

10.09.2012, 08:42

neatza fete!
hai sa fac o poza cu sectiunea.

Merisor 1

10.09.2012, 08:49

Dia, Gaby e tacticoasa, ne da asa cu portioara, intai poza, apoi reteta si in final......

gaby_duceag 1

10.09.2012, 08:52

nu-i o sectiune spectaculoasa, ca nu-s decat doua felii mici, oprite intr-o caserola; nici decor nu mai aveau )

gaby_duceag 1

10.09.2012, 08:54

meri, nu aveam cum sa fac ieri poza, ca nu l-am taiat acasa
am oprit putin pentru cineva, de asta am putut acum sa fac poza

Merisor 1

10.09.2012, 09:00

exact cum ma asteptam, in final

gaby_duceag 1

10.09.2012, 09:06

meri, felia intreaga,cu frisca deasupra si taiata finut, era mult mai frumoasa .
astea-s resturi)))

diaconta 1

10.09.2012, 09:07

Hiiiiiiiiii ce fain e dumnealui pe dinauntru

diaconta 1

10.09.2012, 09:09

Meri,stiam ca ieri nu putea sa puna si sectiunea

Merisor 1

10.09.2012, 09:13

Gaby, de cele mai multe ori sunt asa bune si resturile!
eu stiu ca mai mereu mananc doar colturile de la prajituri ca doar pe-ale le mai apuc

gaby_duceag 1

10.09.2012, 09:46

Dia..nu pot lucra asa perfect , cum lucreaza miremirc sau poliana ), dar a fost grozav de bun, majoritatea au cerut inca o felie.

diaconta 1

10.09.2012, 10:03

Gaby si eu ma concentrez intotdeauna pe gust,e mult mai important.Poate de aceea si nemultumirea in ce priveste aspectul,dar daca nu-i lucrat suficient la partea asta e mare pacat chiar de nu-i corect ca "ambalajul" sa te cucereasca ))

ela 1

10.09.2012, 13:16

wow....ce bine arata

Xandrinne 1

10.09.2012, 16:50

Splendid tort! L-am trecut la favorite.

deyutzky 1

10.09.2012, 20:12

Superbbbbbb!!! Felicitari!

JamilaCuisine 1

10.09.2012, 20:58

Ce bine arata

mamaieelena 1

10.09.2012, 21:11

excelent de bine arata

gaby_duceag 1

10.09.2012, 21:34

va multumesc, mult

MIUTA 1

10.09.2012, 22:34

Excelent tort!!!!Arata tare bine

Sim0na 1

11.09.2012, 09:33

SUPERB!!!

diaconta 1

11.09.2012, 11:35

stii ce e frustrant,ca uneori la astfel de ocazii pierdem cel mai mult timp compunand un "interior" deosebit de apetisant si nu reusim sa facem o poza satisfacatoare sectiunii,ori poate chiar deloc
Nu mai bine am fi iesit la plimbare in vremea asta?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu mousse de zmeura si crema diplomat