Tortul Luki de ziua lui
Pregatim pandispanul facand 2 foi din cate trei ou.
In primul pandispan adaugam cacao iar pe cel de al 2 il lasam simplu .Le punem sa se raceasca apoi ne apucam de jeleu .Curatam capsunile si le pasam apoi adaugam zaharul si zeama si coaja de lamaie si putem pe foc timp de 15 min.intre timp punem gelatina la inmuiat 10 min .cand a inceput sa fiarba capsunile mestecam pana se topeste zaharul. Luam de pe foc lasam sa se raceasca 5 min apoi adaugam gelatina si mestecam pana se topeste toata.
Pregatim frisca apoi incorporam iaurtul usor de sus in jos cu ajutorul unei spatule
Cu ajutorul unui inel asamblam tortul astfel: pandispanul cu cacao apoi jumatate din crema de iaurt punem apoi 10 min la congelator pentru a se intari putin apoi asezam jumatate din jeleu
Pandispanul simplu insiropam adaugam restul de crema de iaurt apoi iar dam putin la rece adaugam jeleul si lasam la rece cateva ore bune.
Eu am ornat cu ciocolata si bomboane de ciocolata cu jeleu de morcov facute tot de mine .
Pentru marginea tortului am folosit o folie cu bule pe care am topit ciocolata si am lipit o pe marginea tortului .