Fructele de padure sunt o minunatie! Le ador!
Fructele se spala si se lasa la scurs. Gelatina se hidrateaza cu cateva linguri de apa rece si se lasa sa se umfle putin.
Capsunile si zmeura se mixeaza cu blenderul impreuna cu zaharul pana se obtine un piure fin. Se pune apoi pe foc pana ajunge la punctul de fierbere si se topeste zaharul. Se ia craticioara de pe foc si se amesteca cu gelatina, pana se topeste si se incorporeaza. Se pune craticioara la racit in apa rece.
Se asaza piscoturile intr-o forma de tort, la baza si pe margini.
Branza de vaci si iaurtul se mixeaza cu piureul de fructe rece, apoi totul se amesteca cu frisca batuta bine. Crema obtinuta se toarna in forma de tort. Se pune la frigider. Dupa o ora-doua se scoate tortul si se asaza deasupra afinele, apoi jeleul preparat dupa intructiunile de pe plic. Se pune iar la rece 3-4 ore.