Blat-mixam albusurile spuma cu un praf de sare pana ce isi dubleaza volumul,adaugam zaharul si mixam pana ce devine o bezea lucioasa,adaugam galbenusurile si mixam bine dupa fiecare.
Dupa ce s-au incorporat galbenusurile adaugam traptat uleiul si apa.
Cernem faina,adaugam praful de copt si mixam cu miscari unsoare pana ce se omogenizeaza,adaugam fructele si amestecam.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt,dam la cuptorul incalzit pana ce trece testul cu scobitoarea,lasam sa se raceasca dupa care taiem in 3 felii.
Crema-intr-un ibric adaugam laptele condesat,200 ml frisca si turronul taiat bucati,punem pe foc mic amestecand continuu pana ce se topeste,acoperim cu folie alimentara si dam la frigider cateva ore,(eu am lasat peste noapte)
Restul de frisca mixam pana ce isi dubleaza volumul,adaugam crema si mixam pana ce se omogenizeaza.
Siropul-cand apa fierbe adaugam mierea de albine si sucul de la mandarine,lasam sa fiarba cateva clocote,lasam sa se raceasca.
Ansamblare-pe un platou asezam prima foaie(eu pun foaia de deasupra)insiropam adaugam crema si repetam pana ce terminam.
Dam la frigider 30 min,imbracam tortul in frisca mixata pana ce isi dubleaza volumul,
Dam la frigider 30 min dupa care decoram dupa plac.
Eu am topit ciocolata cu 2 linguri frisca si am glazurat o margine si am decorat cu fructe.