Tort cu frisca si mure

de T I M E A in Torturi, 29 Noi 2013 | 11898 vizualizari

COMENTARII (38)

T I M E A 1

30.11.2013, 00:00

multumesc frumos fetelor , ma bucur mult ca va place

Lia_ 1

30.11.2013, 05:48

Lichiorul cred ca face diferenta iar cu mure chiar ca n-am gustat.

Cu pensula din bolul cu sirop, ce faceai?

T I M E A 1

30.11.2013, 09:42

Da Lia e foarte bun cu lichior.
Si cu pensula cum ce faceam? ) Pai asta, insiropam cu lichior blatul

Anett 1

30.11.2013, 10:23

T I M E A 1

30.11.2013, 10:28

Anett

Lau 1

30.11.2013, 11:42

T I M E A 1

30.11.2013, 13:05

Laurenta

gaby_duceag 1

30.11.2013, 14:15

da' ce frumos e!!! da' ce bun tre' sa fie!!
bravo tu timi tu!

T I M E A 1

30.11.2013, 14:37

da tu Gabi a fost si bun si frumos ) . Multumesc

Lavinia 1

30.11.2013, 14:56

Ce tort frumos !Felicitari

T I M E A 1

30.11.2013, 15:46

multumesc frumos Lavinia

Ligia Bxl 1

02.12.2013, 10:53

minunat,bravo

T I M E A 1

04.12.2013, 19:30

multumesc Ligia

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort cu frisca si piscoturi