Tort cu frisca si fructe

de susu in Torturi, 22 Iun 2012 | 6868 vizualizari

COMENTARII (16)

diaconta 1

22.06.2012, 14:59

vai vaaaaai vai ce bunaciune ce-as mai manca o felie acum
ai scris reteta la tipsuri?

laura_n 1

22.06.2012, 15:02

ce bine arata, iar salivez pe tastatura

Lau 1

22.06.2012, 15:02

ce bunatate

susu 1

22.06.2012, 15:02

scuze diaconta, am modificat-o

Alinutza80 1

22.06.2012, 15:12

foarte bun, as manca si eu o bucatica

angyb 1

22.06.2012, 15:14

ce bun o bucatica as manca si eu

Bya Ralu 1

22.06.2012, 15:37

excelent tortul

aziz 1

22.06.2012, 19:32

Rocsi 1

22.06.2012, 19:35

Foarte bunnnnnnnn

iry-gabriela 1

22.06.2012, 20:43

ce de fructe,ce de frisca, ce prezentare .....ce mai, m-ai cucerit ,vin si eu sa pap daca ti-a mai ramas un pic

mamaieelena 1

22.06.2012, 21:16

foarte frumos arata

mihaelar63 1

22.06.2012, 22:54

Daca e asa de racoros trebuie sa nu lasi pe nimeni singur[a] cu tortul , s-ar putea sa ai surprize si sa nu mai gasesti nimic

mena29 1

22.06.2012, 23:12

Delicios,vreau si eu!

MotanLaOale 1

22.06.2012, 23:46

Sim0na 1

23.06.2012, 23:17

Ce frumos este...

Mihaela11_jo 1

24.06.2012, 07:50

Foarte aromat si apetisant

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere