Tort cu frisca si banane

de angyb in Torturi, 2 Mai 2012 | 5555 vizualizari

 

cand am facut blatul pt. tortul bicolor cu frisca si capsunihttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html mi-a ramas un pic de compozitie am facut inca un blat dar nu in 2 culori pe care l-am congelat .Acum i-a venit randul sa pregatesc ceva din el.

 

INGREDIENTE

  • 1 blat de tort (modul de prregatirehttp://www.bucataras.ro/retete/tort-bicolor-cu-frisca-si-capsuni-31046.html)
  • 300 ml de frisca
  • 3 banane

Sirop:

  • 100ml de apa
  • 2 lg. de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu frisca si banane:

Puneti la fiert apa cu zaharul pana cand se ingroasa putin.Lasati sa se raceasca.

Taiati blatul in doua, insiropat,i adaugati bananele taiate felii o parte din frisca batuta spuma ,al 2 blat, insiropati, puneti restul de banane feliate si acoperiti cu restul de frisca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu frisca si banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

ieri la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

ieri la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

ieri la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort Panna Cotta cu capsuni