Dragilor,pentru azi nu va las meniu pentru masa de pranz,vin cu un delicios tort facut pentru o buna prietena la implinirea anilor.
Ouale frecate cu zahar,unt pana rezulta o crema fina,adaugam faina amestecata cu praful de copt si laptele caldut intercalat;
turnam compozitia in forma unsa si tapetata si lasam la cuptor 30-40min,facand testul cu scobitoarea
Pentru crema - intr-un vas pe foc punem cafeaua,nuca,cacao si stafidele,amestecam sa se omogenizeze apoi dam deoparte sa se raceasca bine;intr-un vas facem o crema fina din unt si zahar apoi adaugam usor nuca;
Blatul racit,taiat,insiropat cu orice fel de sirop,punem crema intre foi,pe margini punem sticuri de ciocolata,ornam deasupra cu zahar pudra si cocos apoi il lasam la frigider pana in momentul servirii
1
daca folositi sabloane la torturi,folositi-le la sfarsit altfel patiti ca mine,mi s-a topit zaharul