BLAT
CREMA 1
CREMA 2
Blatul-mixam ouale cu zaharul pana devin ca o crema,adaugam treptat uleiul,adaugam faina amestecata cu praful de copt,cacao si apoi cernuta,esenta si omogenizam.
Turnam compozitia in tava tapetata cu faina si dam la cuptoul incalzit pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam sa se raceasca foarte bine.
Crema 1-mixam crema de branza cu zaharul,adaugam frisca mixata inainte si omogenizam,dam la rece 30 min.
Crema 2-ciocolata o rupem bucatele,adaugam frisca si punem vasul pe foc mic amestecand continuu pana se topeste avand grija sa nu fiarba,lasam sa se raceasca foarte bine dupa care o mixam pana ce se ingroasa.
Asamblarea-blatul racit il vom taia in 3.
Asezam prima foaie, o insiropam(eu am folosit compot)adaugam crema de ciocolata din care am oprit putin pentru decor,a -2 foaie-insiropam-crema de branza si ultima foaie.
Acoperim tortul cu cema de ciocolata ramasa si decoram dupa plac.
1
dam la rece 2 ore inainte de servire