Blat-topim ciocolata cu untul,dupa care adaugam apa fierbinte,amestecam si lasam sa se raceasca putin.
Mixam ouale cu un praf de sare dupa care adaugam amestecul de ciocolata, faina amestecata cu praful de copt, cacao si amestecam bine.
Turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Lasam sa se raceasca foarte bine.
Crema-amestecam smantana pentru frisca cu ciocolata intr-un ibric si punem pe foc mic sa se topeasca ciocolata. Amestecam continuu avand grija sa nu fiarba. Dam la frigider sa se raceasca dupa care o mixam pana devine o crema.
Asamblare-blatul racit il vom taia in 2. Prima foaie o insiropam, adaugam 1/2 crema, visine si restul de crema, asezam a 2 foaie si o decoram dupa plac.
Dam la frigider minim 2 ore.