Tort cu caramel si ciocolata cu cafea

de laylalala in Torturi, 6 Iun 2010 | 5151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 20 gr zahar vanilat bourbon
  • 3 oua, separate
  • 150 ml lapte
  • 2 x 55 gr plic praf crema de caramel
  • 1 x 55 gr plic praf crema de vanilia
  • 25 gr praf de cappuccino cu vanilie
  • 1 lingurita praf de copt
  • 100 gr fulgi de ciocolata cu cafea
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu caramel si ciocolata cu cafea:

Incinge cuptorul la 180⁰C.Unge cu grasime si tapeteaza cu faina o forma de tort.
Intr-un vas bate albusurile spuma tare cu un praf de sare.Intr-un alt vas, amesteca prafurile de crema cu cel de cappuccino si praful de copt.
Intr-un bol bate untul cu cele doua tipuri de zahar.Adauga galbenusurile si mixeaza.Incorporeaza laptele apoi amestecul cu cappuccino.Inglobeaza in final fulgii de ciocolata cu cafea si pune compozitia obtinuta in forma pregatita apoi niveleaz-o.Da checul la copt 40-50 minute pana cand a crescut si la inserarea unei scobitori in centru, acestea va iesi curata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu caramel si ciocolata cu cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu pere, nuci si crema caramel