Tort cu capsuni si ciocolata

de T I M E A in Torturi, 21 Mai 2012 | 6326 vizualizari

COMENTARII (50)

T I M E A 1

21.05.2012, 22:50

Ruxy merci mult pt link super mult imi place! si ma simt mai bine. Ce femei frumoase

T I M E A 1

21.05.2012, 22:51

Miti - deci vrei sa facem dar sa iti trimitem tie? ca cica noi am cam vrea sa renuntam la dulciuri dar ne place sa facem

RuxyRux 1

21.05.2012, 22:52

Cu drag...eu mai poposesc aici din cand in cand...o oaza de armonie si frumusete!

T I M E A 1

21.05.2012, 22:54

Elena ma bucur ca iti place

Mitinita 1

21.05.2012, 22:56

trimiteti ca nu se iroseste

mena29 1

21.05.2012, 23:00

Ce buuun!

angyb 1

21.05.2012, 23:01

T I M E A 1

21.05.2012, 23:05

Miti , Mena & Angy

iry-gabriela 1

21.05.2012, 23:45

ce deliciu

alldaycooking 1

22.05.2012, 08:08

super bun!

T I M E A 1

22.05.2012, 08:30

iri, allday multumesc

MonaMimi 1

22.05.2012, 10:40

un deliciu

auroravoicu 1

22.05.2012, 13:21

Delicios

T I M E A 1

22.05.2012, 14:40

mon, aurora

deliciousflavours 1

22.05.2012, 15:02

ciocolata+capsuni=nebunie!

T I M E A 1

22.05.2012, 15:37

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:02

bun,bun

mirela0911 1

22.05.2012, 20:37

Mmmmmm, ce bun trebuie sa fie!

T I M E A 1

22.05.2012, 22:29

mamaieelena & mirela

Sim0na 1

23.05.2012, 22:06

Mmm... ce bunatate de tort...

T I M E A 1

23.05.2012, 22:44

mimmi 1

26.05.2012, 14:38

Ce bine arata tortuletul ... yummy yummy .Trimiti si la mine o felie ?

T I M E A 1

06.06.2012, 12:00

mimmi

Chefnou 1

18.08.2012, 00:30

As vrea mai mult detaliu despre:

Crema: punem pe foc frisca lichida amestecata cu zaharul si luam de pe foc dupa ce fierbe 2-3 minute.
Adaugam ciocolata taiata bucati, apoi dupa ce s-a topit ciocolata adaugam si untul bucatele. Amestecam bine pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Amestecam din cand in cand.

In loc de ciocolata pot pune 2 linguri de cacao?
Cind fierbi frisca lichida - se ingroasa? sau cum sti ca este gata?

~ Multumesc

T I M E A 1

18.08.2012, 11:56

Nu, frisca nu se ingroasa cand fierbe, dupa ce adaugi ciocolata si o pui la rece se ingroasa. Daca pui cacao nu e acelasi lucru.
Frisca e gata cand fierbe si se topeste zaharul de tot.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]