Tort cu capsuni si ciocolata

de T I M E A in Torturi, 21 Mai 2012 | 5474 vizualizari

COMENTARII (50)

T I M E A 1

21.05.2012, 22:50

Ruxy merci mult pt link super mult imi place! si ma simt mai bine. Ce femei frumoase

T I M E A 1

21.05.2012, 22:51

Miti - deci vrei sa facem dar sa iti trimitem tie? ca cica noi am cam vrea sa renuntam la dulciuri dar ne place sa facem

RuxyRux 1

21.05.2012, 22:52

Cu drag...eu mai poposesc aici din cand in cand...o oaza de armonie si frumusete!

T I M E A 1

21.05.2012, 22:54

Elena ma bucur ca iti place

Mitinita 1

21.05.2012, 22:56

trimiteti ca nu se iroseste

mena29 1

21.05.2012, 23:00

Ce buuun!

angyb 1

21.05.2012, 23:01

T I M E A 1

21.05.2012, 23:05

Miti , Mena & Angy

iry-gabriela 1

21.05.2012, 23:45

ce deliciu

alldaycooking 1

22.05.2012, 08:08

super bun!

T I M E A 1

22.05.2012, 08:30

iri, allday multumesc

MonaMimi 1

22.05.2012, 10:40

un deliciu

auroravoicu 1

22.05.2012, 13:21

Delicios

T I M E A 1

22.05.2012, 14:40

mon, aurora

deliciousflavours 1

22.05.2012, 15:02

ciocolata+capsuni=nebunie!

T I M E A 1

22.05.2012, 15:37

mamaieelena 1

22.05.2012, 20:02

bun,bun

mirela0911 1

22.05.2012, 20:37

Mmmmmm, ce bun trebuie sa fie!

T I M E A 1

22.05.2012, 22:29

mamaieelena & mirela

Sim0na 1

23.05.2012, 22:06

Mmm... ce bunatate de tort...

T I M E A 1

23.05.2012, 22:44

mimmi 1

26.05.2012, 14:38

Ce bine arata tortuletul ... yummy yummy .Trimiti si la mine o felie ?

T I M E A 1

06.06.2012, 12:00

mimmi

Chefnou 1

18.08.2012, 00:30

As vrea mai mult detaliu despre:

Crema: punem pe foc frisca lichida amestecata cu zaharul si luam de pe foc dupa ce fierbe 2-3 minute.
Adaugam ciocolata taiata bucati, apoi dupa ce s-a topit ciocolata adaugam si untul bucatele. Amestecam bine pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Amestecam din cand in cand.

In loc de ciocolata pot pune 2 linguri de cacao?
Cind fierbi frisca lichida - se ingroasa? sau cum sti ca este gata?

~ Multumesc

T I M E A 1

18.08.2012, 11:56

Nu, frisca nu se ingroasa cand fierbe, dupa ce adaugi ciocolata si o pui la rece se ingroasa. Daca pui cacao nu e acelasi lucru.
Frisca e gata cand fierbe si se topeste zaharul de tot.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort spirala cu ciocolata si mascarpone