blat
crema
decor
blat;
albusurile le batem spuma cu un praf de sare,adaugam zaharul treptat si mixam pana devine o spuma lipicioasa.
Adaugam galbenusurile amestecate cu uleiul,amestecam usor cu o lingura si adaugam faina amestecata cu praful de copt,nuca de cocos.
Incorporam usor in compozitie cu miscari de sus in jos.
Se toarna compozitia in tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit pana trece testul cu scobitoarea.
crema;
mixam smantana cu 200 g zahar pudra,adaugam iaurtul si amestecam.
Gelatina o amestecam cu 3-4 linguri de apa rece, o lasam la hidratat si o dizolvam pe baie de aburi dupa care o amestecam cu crema.
Dam la rece pana incepe sa se intareasca.
Blatul racit il taiem in doua, asezam prima foaie, o insiropam, adaugam capsuni taiate bucati si jumatate de crema,asezam a 2-a foaie o insiropam si punem restul de crema.
Deasupra adaugam capsuni si cirese fara samburi .
Preparam plicul de tort jelle conform instructiunilor de pe plic,lasam cateva secunde sa se raceasca si turnam deasupra.
Am dat tortul la frigider 2 ore