Tort cu capsuni

de roxanamiti in Torturi, 23 Ian 2011 | 5275 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua,
  • 225 g. zahar,
  • 125 g. unt,
  • 200 g. faina,
  • 125 ml.lapte,
  • 300 ml. smantana,
  • 2 - 3 linguri zahar,
  • 200 g. capsuni,
  • 250 g. dulceata de capsuni,
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu capsuni:

  intr- un bol mare punem ouale, zaharul si le batem bine bine, apoi punem untul, (trebuie sa fie de la temperatura camerei) faina,laptele si amestecam bine,

  punem aragazul la incalzit 170 grade

  ungem tava cu unt  apoi cu faina si punem compozitia, dam la cuptor timp de 45 - 50 minute, pana se rumeneste frumos( se face proba cu scobitoare),

  scoatem tortul din cuptor si il lasam la racit,

  intre timp facem frisca din smantana si 2- 3 linguri de zahar(depinde cat de dulce doriti),

  spalam capusunile, taiem coditele si apoi le taiem in doua,

  tortul il taiem doua(orizontal), punem dulceata in mijloc, frisca deasupra si asezam capusunile frumos (eu am ras un pic de ciocolata deasupra),

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu capsuni" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert tort cu ciocolata, crema de piersici si blat umed