blat: albusurile se bat spuma, se adauga zaharul treptat, se mixeaza bine pana acesta se topeste, se adauga galbenusurile si uleiul, apoi faina si praful de copt. se coace blatul in cuptorul incalzit in prealabil. rece se taie in doua.
pt sirop: sucul de la fructe plus apa pana obtinem 400ml lichid, se indulceste cu zahar se insiropeaza blatul rece
crema de frisca :frisca se mixeaza cu zaharul pudra si sucul de lamaie, se adauga fructele taiate cubulete mici.
pentru ornat: frisca se mixeaza cu zaharul pudra si sucul de lamaie.
glazura de ciocolata:se incalzeste frisca se adauga ciocolata rupta bucatele se amesteca bine pana se topeste. se glaseaza tortul cu glazura calduta.
asamblare: blatul se aseaza in tava cu perete detasabil, se insiropeaza, se pune jumatate de crema, apoi al doilea blat, se insiropeaza, se pune si restul de crema. se da la rece, apoi se glaseaza cu ciocolata.