Mixam albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam bine adaugand galbenusurile. Adaugam faina cernuta cu praful de copt, apoi esenta.Turnam compozitia in tava si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Pregatim budincile, primul plic il amestecam cu 4 linguri de zahar si putin lapte, restul de lapte il punem la fiert, iar cand fierbe laptele adaugam plicul de budinca, amestecam continuu pana se ingroasa. Cand s-a racit adaugam 100 ml frisca si 1 plic gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic. Pregatim si al 2 lea plic de budinca, numai ca in loc de lapte punem suc. Procedam la fel.
Intr-o tava detasabila punem blatul de tort si incepem sa punem cate o lingura de budinca din fiecare pana terminam. Dam la rece minim 3 ore sa se intareasca. Am adaugat ca decor ciocolata topita, felii de portocala si nuca de cocos.