Tort cu branza

de gaby_gabytza in Torturi, 14 Mai 2013 | 5707 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g biscuiti
  • cca 20 piscoturi
  • crema1
  • 400 g branza vaci
  • 3 linguri Ceva Fin Delaco
  • 3 linguri frisca
  • 150 g zahar pudra
  • 1 esenta portocale
  • 1 plic gelatina
  • 5 linguri dulceata prune
  • crema 2
  • 200 ml smantana
  • 100 g zahar
  • 3 pliculete zahar vanilat
  • sirop
  • 200 ml apa
  • 50 g zahar
  • 1 esenta vanilie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu branza:

Pregatim siropul-caramelizam zaharul si il stingem cu putina apa, iar la sfarsit adaugam esenta si lasam sa se raceasca.

Amestecam branza cu zaharul pudra, apoi adaugam dulceata de prune si frisca. Mixam bine si adaugam lingurile de Delaco, gelatina dizolvata conform instructiunilor de pe plic si esenta de portocale. Dam la frigider 10 minute

Smantana o mixam cu zaharul si plicurile de zaharul vanilat pana rezulta o frisca consistenta si dam la rece

Asamblare-punem un rand de biscuiti dati prin sirop, apoi adaugam crema de branza, apoi piscoturile trecute prin sirop. Deasupra adaugam frisca iar la final inca un rand de biscuiti inmuiati in sirop. Pudram cu putin capuccino deasupra si dam la frigider o ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu afine și ciocolată albă - Rețeta pentru un desert cu fructe, aromat și delicios

pe 27.09 la 16:57

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

pe 27.09 la 16:08

Rulouri sendviș - Rețeta rapidă pentru o gustare delicioasă

pe 27.09 la 10:54

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ruladă şi cremă de brânză