Tort cu bezea

de Petra32 in Torturi, 8 Iul 2014 | 3119 vizualizari

 

Aceasta reteta este foarte usor de realizat si extrem de gustoasa,cu doar 4 ingrediente.

 

INGREDIENTE

  • bezele 200g
  • frisca lichida 500g
  • zahar 50g
  • zahar vanilat (un plic)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort cu bezea:

Aveti nevoie de o tortiera cu deschizatura,in caz ca nu aveti puteti utiliza orice fel de recipient,cerc cu diametrul de 30-35cm.

Decupati cu ajutorul tortierei pe care o folositi un cerc de hartie pentru cuptor si puneti-l pe fundul tortierei dupa care faramati jumatate din bezele si le distribuiti pe fundul tortierei.

Frisca se asambleaza rece,de la frigider,se bate cu mixerul 2 minute dupa care se adauga zaharul si zaharul vanilat,se bate inca un minut sa se topeasca zaharul.

Adaugati frisca peste bezelele sfaramate pe fundul tortierei,cu ajutorul unei palete distribuiti frisca uniform pe toata suprafata tortierei dupa care adaugati restul de bezele sfaramate deasupra.

Se pune in congelator pt. 3-4 ore dupa care se deschide tortiera si se aseaza pe un platou.

Se scoate din congelator cu 30 de minute inainte de a fi servit.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort cu bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort de mere cu bezea