Tort Cremsnit –ediţie revizuită şi dichisită

de diaconta in Torturi, 1 Apr 2012 | 10094 vizualizari

COMENTARII (78)

Oana 1

01.04.2012, 15:59

La multi ani nepoatei! tare frumos tortuletul si sigur buuuun rau!

angyb 1

01.04.2012, 16:00

ce bunatate

RuxyRux 1

01.04.2012, 17:39

Ce spectacol culinar Dia!!! O explozie de frumusete! Sa-ti traiasca nepotica !!! Nu stiu cum se poate cineva abtine sa nu-i ofere toate aplauzele...la scena deschisa! Te imbratisez cu drag si o duminica placuta iti doresc!

MotanLaOale 1

01.04.2012, 17:56

frumos

iry-gabriela 1

01.04.2012, 18:20

doamne dar arata bestial

Maria68 1

01.04.2012, 18:41

Doamne Dia .......dar ce ne-ai pregatit.....o minunatie!!!!Ne imbolnavesti de atata pofta

mamaieelena 1

01.04.2012, 18:56

ooo dar ce revizie ai bagat si dichisit; chiar grozav a iesit

diaconta 1

01.04.2012, 19:17

Mamaie pai mai capatam experienta si mai indreptam ce ne nemultumeste

diaconta 1

01.04.2012, 19:18

Ruxy ce dor imi era de tine si de cuvintele tale frumoase

diaconta 1

01.04.2012, 19:18

Maria multumesc

diaconta 1

01.04.2012, 19:19

Iri_Love
Angy
Motanel
Oana multumesc

ela 1

01.04.2012, 19:19

iar ne intarati?

Rocsi 1

01.04.2012, 19:20

La multi ani nepoatei tale iar pentru tort nici nu mai are rost sa te felicit ca stii prea bine ca iti ies de nota 20

Sim0na 1

01.04.2012, 19:20

Waw!!! Absolut minunat!!!! La multi ani sarbatoritei!

diaconta 1

01.04.2012, 19:20

Alinutza
Ana Maria te pup fata faina
Dakris
marinicayou
multumesc mult dragii mei

Rocsi 1

01.04.2012, 19:20

Auzi crema iese asa mai tarisoara,adica sa nu curga???

diaconta 1

01.04.2012, 19:21

Ela ce-am mai facut?

diaconta 1

01.04.2012, 19:22

Sim0na multumim
de fapt sarbatorim amandoua nepoatele,doar ca una e la Timisoara si nu pot sa-i fac si ei.doar acum doi ani am avut bucuria sa le sarbatorim impreuna

diaconta 1

01.04.2012, 19:23

Rocsi,fiind tort si pentru ca nu avea margine,de data asta am pus si gelatina ca sa fiu sigura
dar sa stii ca si la celalalt crema a fost foarte ok dupa ce a stat o zi la frigider

diaconta 1

01.04.2012, 19:24

Multumesc Rocsi esti o scumpa

Rocsi 1

01.04.2012, 19:26

Aha...eu tot am facut creme din alea de patiserie,si am gasit retete si in carti,dar nu prea ies tarisoare ,ci mai moi..si as vrea o crema pentru prajituri,dar sa nu aiba unt sau margarina(sau sa aiba putin)dar sa aiba consistenta unei budinci!!!dar daca pun in plus amidon sau faina cred ca e bine multumesc mult

ela 1

01.04.2012, 19:27

ai venit iar sa ne faci pofta

diaconta 1

01.04.2012, 19:30

Rocsi,important este sa nu pui prea mult albus,o va inmuia oricat de tare ar fi fost inainde de a-l adauga.Sau poti sa pui frisca in loc de albus,dar sa fie foarte bine batuta.

diaconta 1

01.04.2012, 19:31

Ela,nu recunosc nimic

Rocsi 1

01.04.2012, 19:34

nu pun eu albusuri in crema de genul asta..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort rosu & negru