E cam bun draga mea,daca nu ma crezi nu-i nici o paguba imi ramane mie mai mult.....si are si tricolor,ca sa fie in ton cu ziua de azi....La multi ani,tuturor !
Am lasat aluaul sa se dezghete la temperatura camerei si am format 3 foi rotunde din el,le-am copt si le-am lasat sa se raceasca.
Crema :
Galbenusurile,zaharul,zaharul vainlat si amidonul le-am amestecat cu laptele si am pus la fiert,amestecand continuu pana s-a ingrosat.Am luat d epe foc cratita,am adaugat si finesse vanilia,am incorporat in crema si am dat crema sa se raceasca bine.Cand s-a racit am mixat cu mixerul cateva minute. Apoi adaugam jumatate din frica obtinuta.
Frisca :
Intr-un castron inalt am pus frisca hulala,smantana dulce si zaharul farin si le mixam pana obtinem o frisca tare.
Asamblare :
Asezam pe un platou prima foaie,intinem crema,sa fie nu ne zgarcim,apoi un strat de frisca,peste asezam foaia a doua,crema frisca si la final ultima foaie,ornam cu crema si frisca,iar deasupra pudram cu putin zahar.Lasam cateva ore bune pana sa taiem din tort,ca sa aiba timp sa se inmoaie foile !