Astazi vreau sa imi sarbatoresc ziua impreuna cu toti bucatarasii, asa ca am adus un tort delicios pe care vi-l ofer cu mult drag!
Pt blat:
Pt crema:
In plus:
Am maruntit biscuitii in robot, i-am pus intr-un bol si am adaugat peste ei untul topit si esenta de vanilie. Am amestecat bine.
Compozitia obtinuta am pus-o in cratita care a fost tapetata cu folie de plastic. Am presat-o cu o lingura astfel incat sa obtinem un blat din biscuiti uniform. Eu am pus compozitia intr-o cratita de 20 cm diametrul.
Am pus la frigider pentru 2-3 ore. Daca va grabiti o puteti lasa doar 1-2 ore.
Am batut frisca lichida cu zaharul. Am adaugat esenta de vanilie, zaharul vanilat si branza dulce. Amestecul trebuie sa fie omogen si pufos. Eu am folosit un mixer.
Am curatat un mango de coaja, l-am taiat bucati si apoi l-am pasat cu blenderul. L-am adaugat peste compozitia de branza.
Am asezat crema de branza peste blatul de biscuiti, am nivelat si am pus la frigider de seara pana dimineata.
Pentru servire, am scos cheesecake-ul din forma cu ajutorul foliei, apoi am decorat cu capsuni trase in ciocolata cu lapte topita pe bain-marie.