Tort Bienenstich - Intepatura de albina

de Corinuta in Torturi, 16 Noi 2014 | 13115 vizualizari

COMENTARII (30)

Anett 1

18.11.2014, 13:08

ce draguti tort!

Corinuta 1

18.11.2014, 18:49

Multumesc pentru aprecieri! De bun este bun, mie mi-a placut, e si destul de consistent din cauza migdalelor, nu poti manca mai mult de o felie. La mine in familie parerile au fost impartite: de exemplu sotul a zis ca migdalele caramelizate nu prea se pupa cu restul si ca era mai bun doar simplu. Parerea mea este insa ca tocmai topingul de migdale este ceea ce-l face sa fie deosebit.

anca_rm 1

19.11.2014, 12:50

ce reteta minunata ne-ai adus , la favorite cu ea

Sylvia 1

19.11.2014, 14:23

suuuuuuuuuuuuper

Ela68 1

21.11.2014, 20:03

imi place

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort nemtesc