Tort aperitiv cu crema de branza,somon si ciuperci

de Veronica22 in Aperitive / Garnituri, 10 Feb 2014 | 12360 vizualizari

COMENTARII (21)

Rocsi 1

10.02.2014, 22:02

Foarte reusit

gaby_duceag 1

10.02.2014, 22:02

MotanLaOale 1

10.02.2014, 22:12

Ina 1

10.02.2014, 22:22

waw!

Bunica 1

10.02.2014, 22:26

Ce frumos esteeee!

RuxyRux 1

10.02.2014, 22:26

Splendid!

Corinuta 1

10.02.2014, 23:05

Tare bine arata!

MIUTA 1

10.02.2014, 23:31

Constelatialeu 1

11.02.2014, 07:23

Ce bine arata !

Alexandra Burz 1

11.02.2014, 07:47

superrr

Florentina_Cristina 1

11.02.2014, 08:29

simona72 1

11.02.2014, 10:06

Arata foarte bine!!

Veronica22 1

11.02.2014, 10:51

Va multumesc tuturor pentru aprecieri!

Merisor 1

11.02.2014, 10:51

Cat de bine arata si foarte interesanta reteta!

Veronica22 1

11.02.2014, 11:03

Merisor,il recomand pentru o masa festiva si de acum urmeaza cateva ocazii bune!Multuemsc mult!

Anett 1

11.02.2014, 11:11

_Alina_ 1

11.02.2014, 11:47

Foarte fain!

diaconta 1

11.02.2014, 16:15

foarte frumos

mihaelar63 1

11.02.2014, 17:14

Felicitari Direct la favorite merge

diana_k 1

12.02.2014, 16:32

Bya Ralu 1

24.04.2014, 00:30

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume - Reteta simpla la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel cu budinca de vanilie si visine - Reteta rapida cu foietaj

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv-tort finlandez