Tochitura olteneasca

de ramo_cata in Mancaruri cu carne, 4 Oct 2009 | 17972 vizualizari

 

Initial am vrut sa fac ciulama cu pipote si inimi a la oana dar am inventat putin si a iesit ceva delicios...sotului nu-i plac mancarurile albe asta m-a facut sa improvizez...

 

INGREDIENTE

  • 500gr inimi si pipote de pui
  • 200g pulpa de porc
  • 500gr ciuperci
  • 1 morcov
  • 2 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 2 gogosari
  • 4 linguri de faina
  • 4 linguri de smantana
  • un castronel bulion de rosii
  • foi de dafin,busuioc,cimbru,sare dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura olteneasca:

Am fiert carnea si am schimbat apa,le-am pus intr-o alta oala si le-am lasat la fiert in putina apa,un fel de prajeala aburinda:)

Am tocat legumele,ciupercile,ceapa,ardeiul iar morcovul l-am dat pe razatoarea mare..le-am pus peste carne,am adaugat 2 cani de apa si le-am lasat la fiert. smantana am amestecat-o cu faina,am mestecat-o pana s-a facut ca o pasta,aceasta pasta am subtiat-o cu bulionul de rosii,am adaugat aceasta compozitie peste carne si legume...am lasat-o la foc mic pana a scazut ,am adaugat foile de dafin,cimbrul,busuiocul,sarea,usturoiul si au mai clocotic 5-10 minute...am servit cu mamaliguta si smantana...

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura olteneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi cu carne de pui