Tochitura moldoveneasca

de Miha in Porc, 22 Apr 2010 | 17533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • carne de porc ( ceafa, pulpa)
  • 1 pahar de vin alb
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Carnea se taie in bucati mici, se sareaza si pipereaza dupa gust si se pune la prajit in cateva linguri de ulei.

Cand carnea incepe sa se rumeneasca se adauga vinul si se mai prajeste cca 10 minute, pentru a se forma sosul si a se uniformiza gustul.

Se serveste cu mamaliguta calda, branza telemea sau de burduf, usturoi si oua ochiuri.

TIPS-URI

1

in momentul in care se adauga vinul se pot adauga si cateva bucati de ficat

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (15)

Miha 1

26.04.2010, 09:48

Irina, din pacate vinutul l-am pus doar in tigaie. Nu sunt o mare amatoare de vin, dar pe langa asta am mai si bolit zilele astea,asa ca numa de vin nu mi-a mai ars. Te invit cu drag la o tochitura...de-a noastra.

Krystyan Trendy 1

02.12.2013, 08:52

foarte buna tochitura

Geanina87 1

12.12.2013, 07:08

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Musaca cu cartofi si carne de porc