Tochitura moldoveneasca

de Criss in Porc, 14 Mar 2012 | 10146 vizualizari

 

Daca ajungi in moldova, e pacat sa ratezi o tochitura moldoveneasca, nu stii ce pierzi :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente tochitura moldoveneasca:
  • 1 muschi file (aproximativ 400 g)
  • 1 bucata carnat de casa
  • bacon
  • usturoi
  • sare, piper, boia de ardei
  • cimbru
  • 2 linguri ulei
  • +
  • oua ochiuri(1/portie)
  • mamaliga
  • branza
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura moldoveneasca:

Cum preparam tochitura moldoveneasca:

Mai intai punem carnea taiata cuburi la prajit in ulei. Dupa ce isi schimba culoarea si e aproape gata, adaugam rondelele de carnati si la prajim si pe acestea si in final adaugam baconul. Condimentam cu sare, piper, boia, cimbru, usturoi.

Servim tochitura moldoveneasca cu mamaliga, ou ochi, branza rasa si muraturi. Si un pahar de bere (am uitat sa pozez berea :) )

Foarte buna, aromata si foarte consistenta.

Dupa o portie de tochitura moldoveneasca clar sariti peste cina. :)

TIPS-URI

1

tochitura moldoveneasca este o mancare cu multe calorii dar daca o consumam cu moderatie o putem prepara macar de cateva ori pe an

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tochitura a la Motan