Tochitura de porc la ceaun

de AnyCostescu in Porc, 25 Sep 2012 | 18365 vizualizari

COMENTARII (13)

Rocsi 1

25.09.2012, 10:50

Aaaa ce mai merge o tochitura!

Denissa 1

25.09.2012, 10:59

Imi ploua pe tastatura!

- Andreea - 1

25.09.2012, 11:09

ce pofta mi-ai facut....

Bya Ralu 1

25.09.2012, 11:19

hmmm ce buna e

kukibella 1

25.09.2012, 15:50

alinutzika 1

25.09.2012, 16:25

mai ai loc la masa?

AnyCostescu 1

25.09.2012, 16:27

sigur ca da

gaby_gabytza 1

25.09.2012, 17:13

Bun bun

olivee 1

25.09.2012, 19:11

super!is moarta dupa tochitura!

MotanLaOale 1

25.09.2012, 22:23

_Alina_ 1

26.09.2012, 09:05

vreau si eu o portie zdravana ca tare bine mai arata

Sim0na 1

26.09.2012, 21:49

Si noi punem ceapa la tochitura de porc.. doar ca pe la jumatatea perioadei de prajire si intreaga. Ii da un gust dulceag
Ce pofta mi-ai facut..

elucubratiiculinare 1

02.10.2012, 22:47

nu refuz niciodata asemenea ospat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Carne de porc in bait