Tochitura de porc cu de toate

de Dya Daniela Andrei in Porc, 11 Iun 2013 | 4885 vizualizari

 

Cand nu ai idee despre ce sa gatesti: e rapida, e gustoasa,,,, e preferata mea!

 

INGREDIENTE

  • 4 bucati de fleica de porc
  • 300 g branza de burduf
  • 1 kg de cartofi noi
  • 4 oua
  • 300 g faina de porumb pentru mamaliguta
  • 2 rosii mari (de gradina)
  • 1 capatana de usturoi
  • condimente, toate dupa gust: sare, piper, ardei iute, chili, rozmarin, oregano, busuioc, tarhon
  • optional: unt pentru servit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc cu de toate:

Spalam fleica, o taiem bucati si o punem la prajit, adaugand putina apa din cand in cand, pentru a ramane frageda si a nu se usca prea tare.

Separat, cartofii taiati cuburi, se condimenteaza foarte bine (parte din condimente vor ramane in ulei) si se pun la prajit la foc iute (astfel vor fi crocanti la exterior si moi in interior).

Punem si de o mamaliguta, cate un ou prajit si pregatim si mujdeiul de usturoi. Rosiile la trecem prin razatoare, pisam bine usturoiul, adaugam sare si ardei iute dupa gust.

Servim totul cald, cu un pic de branza de burduf si de ce nu, putin unt! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc cu de toate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Barista Espresso Machine

- 700 lei
1699.99 lei
999.99 lei

Crockpot Express

- 40 %
999.99 lei
599.99 lei

Sandwich-Maker Panini

- 17 %
239.99 lei
199.99 lei

COMENTARII (35)

Dya Daniela Andrei 1

12.06.2013, 22:34

Alinutu 1

02.10.2013, 15:56

Krystyan Trendy 1

07.01.2014, 08:35

foarte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chiftelute festive din carne de curcan - Reteta dietetica

ieri la 13:59

Mâncărică de cartofi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:06

Portokalopita, placinta greceasca cu iaurt si portocale

de Rocsi 9

pe 01.02 la 20:48

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Sarmale cu carne si cimbru