Tochitura de porc

de marcela1979 in Porc, 21 Mar 2011 | 12103 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr carne de porc
  • 1 rinichi
  • 1 inima
  • 300 gr ficat de porc
  • vegeta,piper
  • pasta de rosii
  • ulei sau untura
  • 1 ceapa
  • 1 ardei kapia rosu
  • 5 catei de usturoi
  • busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de porc:

Se curata ceapa,se taie pestisori.Intr-o cratita se incinge ulei sau 2 linguri de untura si se adauga ceapa la calit.Ardeiul se taie feliute si se pune peste ceapa.Carnea si organele se taie cubulete si se adauga in cratita sa se caleasca ,apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic.Cand toate sunt fierte se adauga vegeta si piper si pasta de rosii si se mai lasa sa dea cateva clocote.Se adauga usturoiul pisat si putin busuioc .Se serveste cu pireu de cartofi si cu salata de rosii si castraveti sau cu muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

marcela1979 1

29.03.2011, 08:24

multumesc fetelor,motan,bucataras

Dana Cristea - pusikmea 1

29.03.2011, 08:31

la multi ani carla azi noapte chiar te-am visat, gateai ceva la o masina speciala

marcela1979 1

29.03.2011, 08:39

multumesc dana

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta de tochitura de porc cu mamaliga