Tochitura de legume

de Carmen in Mancaruri de post, 21 Apr 2016 | 6545 vizualizari

 

Cand iti doresti cu tot sufletul sa tii postul unei sarbatori nici nu-ti dai seama cum incep sa vina ideiile. Preotul m-a povatuit sa ma hranesc bine ocolind alimentele nepermise. Infometarea te face sa te gandesti la produsele interzise si atunci e pacat. Sa lasam amanuntele si sa trecem la treaba.

 

INGREDIENTE

  • 4 ciuperci mari
  • 100 grame fasole verde congelata
  • 100 grame morcoviori congelati
  • 1 ceapa
  • ardei gras cateva feliute
  • 2 catei de usturoi
  • suc de rosii
  • sare, piper si cateva fire de oregano uscat
  • 1 lingura de ulei masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura de legume:

Se taie sau se toaca ceapa dupa dorinta si se adauga in ulei de masline incins. Se lasa putin la inmuiat mestecand usor apoi se adauga ciupercile, dupa 2 - 3 minute se adauga si legumele direct (congelate) care-si vor lasa pe langa gust si apa suficienta pentru o cat mai buna inabusire, se amesteca lejer si aproape de final se adauga si putin suc de rosii. In functie de densitatea acestuia se completeaza cu putina apa. Se condimenteaza.  In tot acest timp se poate face un puisor de mamaliguta. Si ca sa aibe aspect de tochitura, caci nu-i asa, ne-am dorit sa facem altceva pute sa radem putin tofu.  

TIPS-URI

1

se pot adauga sau combina orice fel de legume in functie de gustul pe care ni-l dorim

2

ideal este sa folosim o tigaie ceramica sau teflonata

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura de legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec cu pere de post