Tochitura

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2010 | 5443 vizualizari

 

INGREDIENTE

 

  • 1 piept de pui,
  • o punga ficatei;
  • 1 punga pipote
  • 4-5 catei usturoi,
  • o ceapa
  • 2 ardei rosii
  • 1 morcov
  • sare si piper alb.
  • o legatura marar.

 

  •  
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

Se caleste ceapa cu morcovul si ardeiul, dupa care se adauga pieptul de pui fasii subtiri, ficateii si pipotele, le lasati sa se inabuseasca.
Adaugati usturoiul taiat felii, un pic de sare si piper,mararul tocat si continuati fierberea inca 10 minute.

Serviti cu mamaliguta calda si muraturi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de cartofi cu pipote ,inimioare si ficat de pui