Tochitura

de izulika in Porc, 7 Ian 2011 | 11774 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc cu grasime
  • 3-4 carnati de casa
  • 1 ceapa de marime medie
  • 1-2 lingurite sare
  • 100 ml ulei
  • 3 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tochitura:

  • Carnea se taie cubulete
  • ceapa se curata si se taie in patru
  • carnatii se taie in doua

Intr-o oala de marime potrivita, se adauga uleiul si se pune la incins, apoi se adauga carnea se amesteca de cateva ori dupa care se pune sarea si ceapa.Se lasa la prajit aproximativ 10 minute dupa care se adauga apa fierbinte cat sa acopere carnea.Dupa ce apa a scazut, si carnea incepe sa se rumeneasca se pun si carnatii la prajit peste carne,cand carnatii sunt prajiti se adauga usturoiul maruntit se mai amesteca de cateva ori si se da de pe foc.

TIPS-URI

1

Se serveste calda cu mamaliga

2

Daca doriti puteti sa adaugati si alte condimente

Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

ieri la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

ieri la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]