Va aduc reteta cu nr. 650 o bunatate de tocanita ungureasca , sa-ti bati barbatul si copii si sa mananci singura :D .Imi doream o tocanita care sa o servesc cu paste . Am folosit macheroni de feretto niste paste senzational de bune [ nu ma intrebati de traducere ca n-am reusit sa o aflu] foarte potrivite pentru servirea cu sos .Pieptul de curcan -proaspat de la tara : ,, Traiasca soacra ''!!! Daca as avea un restaurant ar fi unul din preparatele pe care le-as include in meniu pentru ca este gustos , rapid si simplu de pregatit .
Curatati , spalati si tocati ceapa , gogosarul si usturoiul .
Spalati si taiati fasii pieptul de curcan .
Caliti usor legumele in ulei amestecat cu untura proaspata .
Cand legumele devin sticloase se adauga carnea .
Fierbeti pastele in multa apa cu sare .
Aceasta rapid prin prajire devine albicioasa . In acest moment adugati boiaua , pudra de chimen si pasta de ardei iuti .
Amestecati usor si inabusiti carnea adugand vinul si bulionul .
La fiert puneti crenguta de busuioc si maghiranul uscat . Sarati .
Pentru a da consistenta sosului folositi putina apa ramasa de la fierberea pastelor .
Lasati sa scada lichidul, dar nu prea mult , pentru a fi suficient la servirea cu paste .
Serviti tocanita calda cu maghiran si chimen negru presarat deasupra .
1
Pastele folosite sunt foarte potrivite pentru servirea mancarurilor cu sos .
2
Un preparat rapid .
3
Pentru a da consistenta sosului folositi putina apa ramasa de la fierberea pastelor.