Tocanita picanta

de eclerash in Curcan, 15 Mai 2010 | 4142 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne(eu am folosit piept curcan)
  • 2 cepe rosii
  • 4-5 catei usturoi
  • 5 linguri bulion
  • 100 ml vin alb sec
  • 1 ardei gras
  • 2 ardei iuti
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita picanta:

Taiem carnea cubulete si o punem in tigaie la rumenit,urmand sa o scoatem cand este gata si sa o punem la cald,iar in ulei ramas sa calim ceapa.Peste, vom adauga si ardeiul gras, carnea si o cana de apa calda,urmand sa mai adaugam pe parcurs daca nu este carnea facuta.Cand carnea este gata adaugam si ardeiul iute si bulionul dizolvat cu vin,sare si piper  si mai lasam 10 min...Luam de pe foc si adaugam patrunjel verde tocat marunt.

TIPS-URI

1

se poate servi cu cartofi natur.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita picanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu sos de rosii