Tocanita din piept de gaina cu ardei

de anisoara in Pui, 28 Mai 2010 | 60445 vizualizari

 

O mancarica care se prepara foarte repede si usor si mereu iti reuseste. Ca atare , nu voi scri o anumita cantitate de ingrediente, pentru ca se pot folosi la dorinta , in dependenta ce vei adauga mai multe carne sau ardei , va fi mai accentuat gustul mancarii .

 

INGREDIENTE

       

  • piept de gaina
  • ardei dulci proaspeti sau conservati
  • ceapa
  • ulei de masline
  • curry
  • piper negru macinat
  • sare
  • o lingura de pasta de rosii
  •  putin zahar
  •    

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din piept de gaina cu ardei:

Se incalzeste bine tigaia cu ulei. Intre timp se taie bucatile de piept in cuburi de marime mai mare ( pentru ca carnea isi pastreaza sucul ei ) si ardeii si ceapa solzisori. Se adauga totul in tigaia incinsa bine si se prajesc la foc mare pe o parte si alta timp de 4-5 minute , amestecand cu o lingura de lemn.

Se condimenteaza cu curry, sare, si piper macinat, se aduga pasta de rosii amestecata cu putin zahar , se prajeste inca 2-3 minute . Se adauga putina apa ca sa acopere carnea si fierbem pana ce carnea este fiarta.Daca e cazul si sosul scadea prea mult, mai adaugam cate putina apa.

Se serveste la masa cu mancaruri din cartofi, paste fainoase.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din piept de gaina cu ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

ramo_cata 1

21.09.2013, 11:41

servita cu mamaligutza ..yammi ...

iuli4n4 1

24.06.2014, 12:38

Gaina se face in 10 minute?? asa bucatar iscusit! mintim poporul cu retete pe internet.

anisoara 1

31.07.2014, 11:04

Draga iuli4n4 ! ti-as recomanda sa fii mai atenta inainte de a scri un mesaj si sa insulti pe cineva. E bine sa privesti pozele si sa citesti reteta . Si vei vedea ca tocanita e gatita din piept de gaina si nu din carne de gaina. E scris totul corect , si nu duc in eroare pe nimeni. Incearca sa o prepari si te vei convinge. Te astept cu sugestiile asupra retetei. Multumesc

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

Omletă haioasă cu ochișori – Rețetă rapidă pe placul copiilor

de RODIMUR 8

pe 17.02 la 13:30

ULTIMELE COMENTARII

nbaulan

http://omeglechat.love/ is an anonymous social networking platform where users can engage in text and video chats with strangers worldwide. It offers a unique way to meet new people and share thoughts without the need for an account. To use Omegle, simply visit the website, choose between text or video chat options, and start conversing with random users. The effects of Omegle can be both positive and negative; it promotes global friendships but can also expose users to inappropriate content or cyberbullying. Overall, it’s a fun way to connect, but users should exercise caution and prioritize their safety while online.

Aperitiv tartine cu crema de branza si somon afumat

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui asiatic cu susan negru