sa spun ca e prima oara cand prepar couscous dar a iesit totul super
pregatim carnea
daca este taiata bucati mari le mai taiem noi mai mici,
sunculita o taiem bucatele ,dupa care le punem intrun castron si le condimentam bine cu (vegeta,piper,origano,rosmarin,busuioc,cimbru,spondoc,boia de ardei dulce)totul amestecar bine si adaugam paharul de vin,
lasam la frigider 30 min.
intre timp pregatim legumele :
curatam si tocam ceapa fideluta ; morcovul si radacina de telina le curatam si le tocam cubulete mici inclusiv ardeiul .
punem carnea la prajit intr-o cratita unsa cu ulei de masline cu tot ceea ce este in castron si o distuim la capac pana scade un pic sosul lasat
punem legumele peste si lasam totul sa se distuie bine .
sa nu uitam de couscous il pregatim intro oala cu un litru de apa cu sare si o lingura de ulei; lasam apa sa fiarba bine si adaugam couscous peste
lasam 2 min, mai fierbem la foc moale inca 3 min pana se ingroasa el.
sa nu uitam de tocanita ca trebuie sa adaugam si pasta de tomate si mai lasam sa fiarba pana scade bine .
se pune usturoiul si verdeata peste ...
se serveste pe o farfurie pe care am pus couscous si tocanita deasupra ..
.va urez pofta buna