Tocanita din carne de porc

de elena1988 in Porc, 4 Noi 2010 | 6508 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700gr de carne de porc(pulpa)
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • 4 linguri de bulion,
  • 50 ml vin rosu sec , 
  • 4catei de usturoi,
  • sare si piper,
  • cimbru,
  • 1 legatura de marar,
  • cartofi pentru piure si putin unt.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai pune un pic de apa , bulionul, usturoiul, cimbrul, mararul, si la sfarsit usturoiul si vinu, si se mai lasa 10 minute, separat se face pireul si se serveste alaturi, pofta buna;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

pe 22.11 la 16:03

Salată caldă cu lipie crocantă - Rețeta simplă și gustoasă

pe 22.11 la 12:08

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tochitura moldoveneasca