Tocanita din carne de porc

de elena1988 in Porc, 4 Noi 2010 | 6346 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700gr de carne de porc(pulpa)
  • 1 ceapa mai mare,
  • 1 morcov,
  • 4 linguri de bulion,
  • 50 ml vin rosu sec , 
  • 4catei de usturoi,
  • sare si piper,
  • cimbru,
  • 1 legatura de marar,
  • cartofi pentru piure si putin unt.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita din carne de porc:

Se caleste ceapa, peste care se adauga carnea taiata cubulete, se lasa asa sa se inabusa bine, se adauga si morcovul, putina apa, sarea si piperul, se lasa sa dea cateva clocote, dupa care se mai pune un pic de apa , bulionul, usturoiul, cimbrul, mararul, si la sfarsit usturoiul si vinu, si se mai lasa 10 minute, separat se face pireul si se serveste alaturi, pofta buna;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita din carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Escalop de porc cu ciuperci