Tocanita de vita cu painici

de mikidaniro in Vita, 22 Mar 2012 | 7850 vizualizari

COMENTARII (18)

Bya Ralu 1

22.03.2012, 18:46

am venit la masa,pune o farfurie si pentru mine

mikidaniro 1

22.03.2012, 18:48

am pus,te astept

Lau 1

22.03.2012, 19:33

fain arata

Ina 1

22.03.2012, 19:35

ce bine arata painicile! Cred ca-i tare buna mancarica

ionela2682 1

22.03.2012, 19:49

mikidaniro 1

22.03.2012, 19:56

MuItumesc,sufIetista
Tare,tare buna,Ina!Noua ne-a pIacut tare muIt
IoneIa

Sim0na 1

22.03.2012, 20:08

Ce combinatie interesanta...

Rocsi 1

22.03.2012, 20:53

wawwww..cred ca mi-ar placea enorm

Miha 1

22.03.2012, 20:54

mena29 1

22.03.2012, 21:29

iry-gabriela 1

22.03.2012, 21:45

mamaieelena 1

22.03.2012, 21:57

super imi place

deyutzky 1

22.03.2012, 22:04

buna buna

irena 1

22.03.2012, 22:07

Super !

diaconta 1

22.03.2012, 22:20

ce mancare interesanta imi place tare mult,mai ales ca-mi plac sosurile

mirela0911 1

22.03.2012, 23:08

Trebuie sa fie buna!

MotanLaOale 1

23.03.2012, 08:56

mikidaniro 1

23.03.2012, 12:29

Ma bucur ca va pIacut!Eu o s-o repet de cate ori am ocazia
Cred ca ar merge tare bine si cu aIt feI de carne

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vita chinezeasca picanta, cu ardei si sparanghel alb