Tocanita de vara cu pui

de pana_luminita in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 10856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 copanele de pui
  • 10 ciupercute
  • 1 morcov
  • 3 fire ceapa verde
  • 1 ceapa mare
  • 3 rosii
  • 2 ardei
  • sare/piper
  • o legatura de marar
  • ulei
  • suc de rosii 500 ml
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara cu pui:

Prajim carnea de pui , intre timp tocam marunt toate legumele  , exceptie vom face pentru rosii care le oparim si le curatam de coaja si abia apoi se dau pe razatoare.

Separat intr-o tigaie prajim in ulei ceapa , care  cand prinde culoare aramie adaugam peste ea restul de legume si le calim ( legumele isi vor lasa un suc propriu) asteptam ca sucul lasat de legume sa scada si adaugam si sucul de rosii ,  sare si piper dupa gust si carnea de pui.  Mai lasam 10 minute la foc mic dupa care adaugam pentru un gust mai bun marar tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara cu pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu ceapa, usturoi si mamaliga