Tocanita de vara

de vero_closca in Mancaruri de post, 14 Apr 2010 | 6645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi noi
  • 500g mazare verde proaspata
  • 3 dovlecei tineri
  • o mana de fasole verde
  • 1 legatura ceapa verde
  • 2 rosii
  • 2-3 linguri ulei
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de vara:

Se spala si se curata legumele. Intr-o craticioara se pune uleiul si ceapa taiata fin sa se caleasca usor,se adauga cartofii taiati in cuburi mari,apoi pe rand, fasolea taiata in segmente de 2 cm,dovleceii in cuburi mari,mazarea si spre final rosiile decojite si taiate cubulete mici.

Se lasa sa scada putin si sa se inmoaie legumele...se sareaza dupa gust si se presara putin piper(optional)

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de vara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu legume