Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval

de Sim0na in Pui, 19 Noi 2012 | 5483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 copane si 2 aripi de pui de curte
  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei capia rosu
  • 1 ardei gras galben
  • 200 g rosii cherry
  • patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • 3 cartofi mari
  • 50 g unt
  • 100 g cascaval Delaco
  • 1 lingurita delikat
  • sare
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval:

Carne de pui am prajit-o bine pe ambele parti, apoi am scos-o si am tinut-o la cald. In uleiul ramas am calit ceapa si ardeii tocati marunt. Cand legumele s-au inmuiat putin am pus carnea prajita. Am acoperit cu apa calda si am lasat sa fiarba. Dupa cca 20 minute am adaugat rosiile si am lasat sa fiarba pana sosul a scazut putin, iar carnea si legumele sunt gatite bine. Am pus patrunjel verde tocat si am oprit focul.

Cat carnea e gatea, am pregatit piureul, pasand cartofii fierti cu untul, apoi presarand treptat cascaval ras si amestecand pana la omogenizare.

Am servit tocanita de pui cu piureul pufos, alaturi de castraveciori bulgaresti facuti de mama!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu piure de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bărcuțe cu spanac și ouă - Gustarea rapidă și delicioasă

ieri la 08:41

Ciorbă de cartofi cu afumătură - Rețeta tradițională românească

pe 24.04 la 08:46

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Reteta simpla si delicioasa de tocanita de pui, cu ciuperci si usturoi, la tigaie