Tocanita de pui cu mamaliguta

de jojoba in Pui, 12 Ian 2011 | 20792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr aripioare pui
  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • sare,
  • piper,
  • boia,
  • patrunjel verde
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingura faina
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tocanita de pui cu mamaliguta:

Ceapa si ardeiul taiate bucati mici se calesc pentru 2 minute in ulei. Se adauga aripioarele si se mai lasa la calit inca 5 minute. Se condimenteaza cu sare, piper , boia si se adauga 300 ml apa. Se lasa sa fiarba incet timp de 50 minute. La final se adauga in tocanita o lingura de faina, avand grija sa nu formeze cocoloase.Se ia de pe foc si se presara o legatura de patrunjel taiata marunt.

Se serveste cu mamaliguta. Simplu si delicios!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de pui cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocanita cu pui si pleurotus