Pieptul de pui il punem separat un pic la fiert, intre timp dam ceapa prin razatoare si ardeiul il taiem cubulete
.Punem un pic de ulei ptr a cali ceapa si ardeiul,dupa care adaugam pieptul de pui taiat fasii sau cubulete ,dupa care adaugam apa cat sa acopere carnea la foc mediu si punem sare ,piper si foile de dafin.
Intre timp preparam galsustele.
Spargem ouale,adaugam sare si praful de copt, amestecam bine bine, dupa care adaugam cate o lingura de gris si amestecam bine pana ce compozitia devine un pic mai groasa ca smantana, iar dupa ce a fiert si a scazut un pic sosul adaugam bulionul si cubul de pui.
Pentru a pune galustele in tocana dam la o parte de pe foc iar cu o lingura ce o tinem cateva secunde in sos luam din compozitie si adaugam in tocana, repetam asa pana se va termina compozitia de galuste.
Punem din nou pe foc, cand vedem ca incepe sa fiarba punem un sfert de ceasca de apa rece peste tocana , dupa ce am pus apa punem capacul si lasam sa fiarba inca 10-15 min foc mic.La urma daca vreti puteti presara cu patrunjel verde.